Madrass ECO

I lager.

2 270 kr

Experter har skapat en 100% naturlig madrass som använder de mest exklusiva ekologiska materialen som för närvarande finns tillgängliga.

Denna madrass har flera lager, vilket garanterar fantastisk komfort och nödvändig styvhet för att barnet ska växa upp friskt.

Madrassens kärna innehåller två lager - vardera cirka 3 cm tjocka - hästborste och sisal. De garanterar madrassens styva form och ger samtidigt den välbehövliga elasticiteten och motståndskraften.

Hästborsten skapar ett perfekt mikroklimat och ger komfort vid olika temperaturer. Dessutom torkar detta material mycket snabbt, vilket är mycket viktigt för barnmadrasser.

Sisal är en naturlig, mycket hållbar fiber som erhålls från agaveblad. Det håller ett bra mikroklimat och ger god ventilation. Det är också tyst - när barnet rör sig runt sängen - kommer det inte att finnas onödiga ljud som kan väcka dem.

Båda dessa lager är täckta - med kamelull på ena sidan och bomull på den andra.

Kamelull har bra termoreglering - det kommer att ge barnet god sömn både under varmt och kallt väder.

Bomull hjälper till med luftcirkulationen så att kroppen inte svettar så mycket.

Madrassöverdraget är skapat av bambu. Det kommer att överraska dig med sin fantastiska mjukhet. Bambu har antibakteriella element, som ligger i fibrerna och tillåter inte bakterier att föröka sig.

Längd: 120 cm

Bredd: 60 cm

Tjocklek: 9 cm

Delivery time 5-8 business days