Madrass 200 x 90

I lager.

2 160 kr

Tvåsidig madrass: hård/medelhård

Denna madrass garanterar en ultimat komfort och stöd för ditt barn. Den här madrassen är omsorgsfullt tillverkad av förstklassiga material och lovar en fridfull och föryngrande sömn för din lilla, natt efter natt.

Madrassöverdrag är skapat av bambu. Den kommer att överraska dig med sin fantastiska mjukhet. Bambu har antibakteriella element, som finns i dess fibrer och tillåter inte bakterier att föröka sig.

Denna madrass består av:

Non-woven fiber - har höga hygieniska och antistatiska egenskaper, ger en naturlig fuktbalans, bidrar till ett optimalt mikroklimat i miljön

Linnefiber - absorberar fukt och torkar snabbt. Det har bakteriedödande egenskaper, främjar läkning av sår och skärsår.

Kokosnötkokos - ger den nödvändiga styvheten för korrekt bildning och utveckling av barnets ryggrad. Det låter luft passera bra, orsakar inte allergier, behåller inte fukt och lukt.

Bioskum - ett innovativt material som ger ordentligt stöd för barnets ryggrad. Skummet fördelar vikten perfekt, håller flexibiliteten och formen under lång tid. Skummet har en fin cellstruktur som säkerställer god ventilation av madrassen. Tack vare bioskuminnehållet har det antibakteriella ämnen och orsakar inte allergier och 

Skötsel (av madrassöverdraget):

✔ Kan tvättas i maskin i 30-40°C

✔ Blek INTE

✔ Stryk på medelvärme

✔ Hängtorka

✔ Kemtvätt inte

Length: 200 cm
Width: 90 cm
Thickness: 9 cm
Delivery time : 5-8 business days