Barnstol- mamaRoo® 5

I lager.


4 695 kr

Gungans rytm och rörelser är inspirerade av föräldrars naturliga rörelsemönster och det blir därför en trygg plats för ditt barn när du behöver ha händerna fria.
Sittdelen kan steglöst justeras till valfri position, hela vägen ner till fullt liggläge. Den har 5-punktssele med mjuka muddar och sittdelstextilen kan tvättas i maskin. För de minsta kan man kombinera med ett mjukt spädbarnsinlägg som ger extra stöd och komfort (säljs separat).
Lekbåge med 3 interaktiva och avtagbara bollar ger bebisen underhållning samtidigt som det uppmuntrar den sensomotoriska utvecklingen.
MamaRoo® har fem rörelser, fem hastigheter och fyra olika ljud. Det gör att du kan skräddarsy varje åktur så att din bebis blir underhållen och nöjd, oavsett humör. 

Den nya Find Your Roo™-funktionen i 4moms-appen hjälper dig att upptäcka den rörelse- och hastighetskombination som är mest lik din egen. Smarta funktioner som Bluetooth och röststyrningskompatibilitet, med Amazon Alexa (Google Home kommer snart), gör att MamaRoo® kan integreras i ditt hem. Med 4moms app kan du styra hastighet och rörelsemönster, välja ett av de inbyggda ljuden eller streama bebisens favoritmusik via bluetooth.

För barn upp till 6 månader eller när de kan sitta själv. Maxvikt 9 kg.

•    5 rörelsemönster: car ride, kangaroo, tree swing, rock-a-bye och wave
•    5 hastigheter
•    Bluetooth
•    Lekbåge med interaktiva och avtagbara bollar
•    Avtagbar klädsel, tvättbar i maskin