Barnsäng

I lager.

4 890 kr

Halvhög säng

Den perfekta lösningen för föräldrar som letar efter en rolig och funktionell säng för sina små. Denna halvhöga säng har en lekplats under, vilket ger ditt barn oändliga timmar av underhållning.

Utrymmet kan också fungera som förvaringsutrymme för leksaker och andra tillhörigheter, vilket hjälper dig att hålla ordning på ditt barns rum.

Sängen är designad med säkerhet i åtanke, med robusta sidoskenor som förhindrar ditt barn från att falla ur sängen under natten. Samt höjden på sängen kommer att vara perfekt för barnet att inte vara rädd för att gå i trappor.

För extra stil och lekfullhet kan valfria paneler köpas för att skapa ett lekplatsutseende för lekområdet. (De ingår inte i sängsetet!)

Sängbottnen är gjord av slitstarka lameller i plywood, vilket säkerställer en ordentlig och ergonomisk bas för ditt barns madrass. Detta gör det bekvämt och roligt att sova i.

Mått på madrassbotten: 90 x 200 cm (själv madrass ingår ej, men kan köpas separat hos oss).

Length: 208 cm
Height: 120 cm
Width: 98.5 cm
Delivery time: 5-8 business days

Material: FSC-certifierat massivt furu.

Behandlad med ekologiskt, barnsäkert naturligt trävax. Detta mångsidiga material stöter bort fukt, skyddar mot smuts och ger möblerna en vacker glans.

Sängen är gjord av FSC-certifierat trä. FSC-certifiering säkerställer att produkter kommer från ansvarsfullt skötta skogar som ger miljömässiga, sociala och ekonomiska fördelar.

Vård:

✔ Rengör med en fuktig bomullstrasa. Torka sedan torrt.