Madrass Air

I lager.

2 300 kr

Vi vill erbjuda dig den nya madrassen. Det speciellt andningsbara allergivänliga madrassöverdraget med "luftceller" hjälper barnet att sova bra, vilket hjälper hans utveckling och tillväxt. Madrasskyddets tyg är mjukt och allergivänligt. Tack vare cellerna "Lufteffekt" andas madrassen bra och har nödvändig ventilation.

Madrassen består av tre lager.

Å ena sidan har madrassen ett lager av LATEX GEL - en naturlig latex som innehåller en speciell gel - Thermo Control. Dess funktion är att absorbera överflödig värme medan barnet somnar. Denna gel tar emot och behåller värmen samtidigt som madrassen hålls sval - bekväm temperatur för att sova gör att du snabbt kan falla i sömn och helt återställa styrkan.

Å andra sidan har LATEX MEMORY-lagret - materialet särskilt känslig mjukhet och minnesstöd. Tack vare hålen passerar madrassen luften och är väl ventilerad. Hög komfort ökar faserna av djup sömn när återhämtningen av kroppen är den mest effektiva.

Mitt i madrassen finns ett aktivt kolskum som har nödvändig densitet och styvhet för att skydda madrassen mot bakterier och obehaglig lukt.

Längd: 120 cm

Bredd: 60 cm

Tjocklek: 9 cm