Barn bord och stol

I lager.


2 500 kr

Handgjorda

Vi presenterar vårt smarta utrymmesbesparande bord- och stolset, ett mångsidigt tillskott till alla barns lek- och studieområde. Detta set är noggrant utformat med noggrann uppmärksamhet på detaljer och är designat för att möta behoven hos både föräldrar och barn. Den kombinerar sömlöst funktionalitet med oberoende och erbjuder funktioner som föräldrar verkligen kommer att uppskatta.

En av dess utmärkande egenskaper är dess förmåga att ge barn möjlighet att organisera sin arbetsplats självständigt, vilket skapar en känsla av ansvar från tidig ålder. Oavsett om du ägnar dig åt färgläggning, hantverk, läsning eller lek, erbjuder vårt Smart Space-bord och stolset en gynnsam plattform för en mängd olika aktiviteter.

Med sin genomtänkta design uppmuntrar detta set till kreativitet och utforskning samtidigt som det säkerställer en rörig och organiserad arbetsyta. Med gott om förvaringsmöjligheter, inklusive förvaringsfack i bordet och stolen, hjälper den till att hålla ordning och reda och underlättar en mer fokuserad och njutbar inlärningsupplevelse för ditt barn.

Lyft ditt barns inlärningsutrymme med vårt smarta utrymmesbesparande bords- och stolset, designat för att förbättra deras pedagogiska resa och samtidigt tillhandahålla praktiska förvaringslösningar.

MÅTT:

Tabell:

Höjd: 61 cm

Bredd: 75 cm

Djup: 67 cm

Förvaringsyta: 62x56x10 cm

Vikt: 10 kg

Stol:

Höjd: 35 cm

Bredd: 44 cm

Djup: 34 cm

Förvaringsyta: 23x14x10 cm

Vikt: 5 kg

KONSTRUKTION:

Smart Space Table and Chair-konstruktion är gjord för att vara ofarlig för barn.

100 % björkplywood

FRAKT: Kan komma extra kostnad, information fås innan varan skickas