Barnvagn trio

I lager.

17 500 kr

 TILLGÄNGLIGT FRÅN MARS 2020

Snövit, den nya Trio After 59 Everose, resultatet av samarbetet med Momon-varumärket, presenteras i sin renaste och mest förfinade dräkt. Det vita präglade bomullstyget, vattenavvisande och med fläckbeständig behandling, sticker ut och upphöjs i kombination med den rosa guldramen och de koordinerade trådarna i detaljerna.

Liggvagnen 

Trio After 59 har en härlig bärsäng som, utrustad med en justerbar madrass och kudde, välkomnar barnet från födseln upp till 9 kg. Taket ligger tillbaka och tack vare de behandlingar som tyget har utsatts för skyddar det från solljus även på de soligaste dagarna.

Sittvagn

För barnvagnen efter 59 (6 - 36 månader, upp till 15 kg) är sätet både vänd mot gatan och mot modern, med reducer, justerbart säkerhetsbälte och skyddsstång. Ryggstödet och fotstödet kan orienteras i olika positioner. Handtaget för mamma och pappa är justerbart i 6 olika positioner för att tillfredsställa även de äldres behov.

Trioen inkluderar: barnvagn, bilstol, moderväska, omklädningsbord, myggnät, regntäcke, benskydd, dryckeshållare, handvärmare, parasoll

Färg vit

Sammansättning: Struktur: Aluminium